عکس

درج مطلب

آموزشگاه شاهد معلّم در سال 1379 تاسيس گرديد.اين واحد آموزشي به منظور تربيت دانش آموزان براي تحصيل در رشته هاي علوم انساني، علوم تجربي، رياضي فيزيك در سه پايه  در نظر گرفته شده است دبيرستان در چهار طبقه ساخته شده است.

درطبقه همکف: كتابخانه، آزمايشگاه زيست،فيزيك،شيمي، اتاق سمعي بصري، و سايت كامپيوي  و اتاق ورزش

در طبقه اول: قسمت اداري آموزشگاه شامل: دفترمديريت،اتاق معاون،اموردفتري،اتاق  کنفرانس دفتر تربیتی ونمازخانه قرار دارند.

درطبقه دوم : 8کلاس درس ودفتر دبیران و معاونین پایه دهم و یازدهم ودر طبقه سوم 4 كلاس درس پایه دوازدهم -اتاق مشاوران دفتر دبیران و اتاق كار معاون پایه دوازدهم تعبيه شده است.

دبيرستان شاهد معلّم به منظور ارتقاي سطح كيفي فعاليتهاي خود از دبيران مجرب در رشته هاي مختلف بهره جسته و هر ساله جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان کار خود را از تابستان آغاز می کند . اميد خدمتگزاران دبيرستان دخترانه معلّم، موفقيت روزافزون فرزندان اين مرز و بوم ، خاصه فرزندان معزز شاهد و جانباز و فرهنگي مشغول به تحصیل در این آموزشگاه می باشد.

مدرسه اینترنتی

مدیر و معاونین